top of page

Ny international hjemmeside

Kære Følger, Kunde og Ven,


Mange af jer har måske set, at vi igennem vores Facebook side har postet mange nye varer. Varer som KUN kan købes via en anden hjemmeside. Nemlig vores nye internationale hjemmeside.

Hvorfor ikke holde det samlet, har du måske tænkt?

Vi prøver i Nuuk Couture konstant at blive bedre, at følge med efterspørgslen og samtidigt have et øje på miljøet. Det er svært! Men ikke umuligt.

Tidligere har vores kollektioner været produceret i mange forskellige lande. Her har vi stået med udfordringerne om meget store min. antal på ordre. Dvs. hver style har skulle produceres i rigtigt mange stk. Det synes vi ikke er særligt bæredygtigt, og slet ikke hvis varerne også efterfølgende skal sælges på udsalg.

Vi er ikke interesseret i at blive en del af Fast Fashion trenden.

Vi har derfor allieret os med et firma, som vil producere varer for os når der ligger en reel ordre. Samme firma er dygtige til at shippe ud til hele verden, så det er en ren win win for os alle. Uden ordre ingen produktion!

Derfor den nye side.

Har du været inde og se på den? Hvis ikke så tag endeligt et kig på den her: https://shorturl.at/gDJX2


Der findes både dame, herre og børnekollektioner. Og en ekstra sektion med accessories og home & decor.

Vi er meget stolte af vores nye hjemmeside og de produkter der findes på den.

Betyder dette, at denne side lukker? NEJ! For de varer vi har på denne side, er de samme vi og vores forhandlere har liggende. De kan sendes samme eller næste dag fra vores butik i Nuuk.


Jeg håber du vil tage et kig på den nye side,


Knus

Louise
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page