top of page

Tivoli, regnvejr, og tåge i Nuuk

Så er vi hjemme igen efter en lille uge i dk i forbindelse med Tivoli og de Grønlandske dage derinde. Det blev en lidt våd omgang, i det det regnede en del. Men som sidste år, var det super hyggeligt. Vi fik rigtig mange på besøg i vores lille pop up bod. Og det var glædelige gensyn.

Herefter er turen gået hjem til Nuuk, vi nåede dog lige at strande i kangerlussuaq pga tågen - men nu er vi hjemme og i fuld gang med, at forberede til næste eventyr: SEATTLE, USA - om kun 14 dage :0


Behøver jeg skrive, det er en smule stressende når det hele er pakket så tæt sammen?... Jeg klager ikke - jeg glæder mig og lever højt på det rush når tingene går stærkt :) Lyder det genkendeligt?


Hvad er det så vi skal i Seattle ? Vi skal være med til et event med fokus på arktisk kunst og mode. Nuuk Couture bidrager med modeshow, foredrag og en lille bod. I fint selskab med Helly Hansen og Fjallräven.


Vi deler programmet herfor inden længe så i også kan se med. Løbende derovre vil vi poste små opslag med billeder. Vi glæder os til at repræsenterer Grønland.

Sapinngilagut :)0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page