top of page

Jeg har skrevet en bog mere...

Jeg har skrevet en bog mere. Du kan ikke købe den i butikkerne, "okay" tænker du nok og hvad skal jeg så bruge det til?!

Jo, ser du jeg er begyndt at udbyde både online og fysiske workshops. Hovedsageligt indenfor branding og markedsføringsstrategier (PS. jeg haaaaader det ord) hvorfor? - Fordi jeg ved, at skal jeg sælge til DIG skal jeg højst sandsynligt smide om mig med lange ord og smarte forretningsfraser, men skal du implementerer dét i din virksomhed, ved jeg af egen erfaring, at det er spild af tid.

Ikke fordi du/ jeg ikke kan finde ud af at bruge dem, men fordi det i daglig tale for de fleste af os ville

hedde: Jeg skal lige lave et opslag på XZY (social platform). Eller jeg tager lige et kaffe møde med Birger...

AKA Networking...


Videre... Bogen er lavet som et værktøj til workshoppen og derfor er den ikke til salg i butikkerne ;)

Og skal jeg sige det helt beskedent, så er den blevet pi**e god!


Den er bygget op omkring alt det jeg ikke selv kunne finde frem til, når man også stod med daglig drift, design, branding, marketing, bogholderi, vaske trapper, pakke og sende pakker, tale i telefon, almen kundeservice (du kender det sikkert - og vi kunne sætte mange flere opgaver på som selvstændige) og ikke kendte nogen jeg kunne spørge til råds om, da jeg startede.

Den er god fordi den ikke overkomplicerer tingene fx. med lange smarte udtryk, men sætter tingene i system, så du ikke brænder sammen alt i mens du optimerer din virksomhed.

Som selvstændig kender jeg alt til tidspresset, og hvor lidt tid jeg afsætter til at sætte mig ind i nye strategier, sociale platforme, algoritmer osv.


Bogen er baseret på mine egne oplevelser og hvordan jeg har opbygget mine egne tidsreducerende systemer. Der virker!

Det er kun dem som deltager i mine workshops som får adgang til bogen - og alle dens guldkorn. For missionen er, at klæde flest entreprenører bedst muligt på, og undgå nogle af de faldgruber jeg selv endte i og brugte aaaalt for mange penge på.


Så synes du at din virksomhed har brug for et løft indenfor fx. Marketing eller branding, på den helt ukomplicerede måde så send mig en besked på mail: louise@nuukcouture.com og hør om de super venlige tilbud jeg kører med.


xo, Louise

2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2 Σχόλια


Jesper Kunuk Egede
Jesper Kunuk Egede
03 Ιουν 2021

Jeg er vild med dine betragtninger - både her og i din Mini ABD! Der er så meget unødigt pladder derude 😀

Μου αρέσει
Louise Lynge Berthelsen
Louise Lynge Berthelsen
03 Ιουν 2021
Απάντηση σε

Tusind tak Kunuk ✨

Μου αρέσει
bottom of page