top of page

Har du mon hørt?....

I 2019 handler det for Nuuk Couture om, at give tilbage. Det gør vi blandt andet ved, at holde live time på Facebook én gang om måneden -her kan iværksættere og jer der tænker på , at starte op i Grønland komme med spørgsmål, på grønlandsk, dank og engelsk. Jeg vil prøve at svare så godt jeg kan, med den viden jeg har opbygget siden jeg startede i 2010 som iværksætter i og fra Grønland.

Nuuk Couture vokser, og det er takket være JER - vores trofaste kunder. Den succes vi oplever og nu tager med til vores forhandlere i udlandet den er også jeres! Det er vores kulturarv der fortælles om i Nuuk Couture og om det drive vi har her i Grønland.

Og der er meget at være stolte af. Sapinngilagut!


Jeg håber min historie kan inspirerer andre til, at kaste sig ud i iværksætteriet i Grønland - det er hårdt, der er mange arbejdstimer, og ofte skal man kaste sig ud i ting ingen heroppe har prøvet før, men det er vigtigst af alt spændende! Jeg elsker at ingen arbejdsdag er ens, at jeg får lov at være kreativ på mine egne præmisser og at jeg er med til fortælle om vores kulturarv på min egen måde.

Kunne du tænke dig at se med når vi går live første gang? Så følg med inde på vores Facebook side, hvor vi i nær fremtid melder ud hvornår vi går live første gang.

Jeg vil glæde mig til jeres spørgsmål.


Inuss./ vh. / Best regards,


Louise Lynge Berthelsen

Owner and Designer


Nuuk Couture ApS

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page